+

Dressing

Burger

  • Μοσχάριος κιμάς 125 γρ

Παρουσίαση

  1. Dressing

    Ρεντουσάρουμε το Ηellmann’s Βαλσάμικο και το αφήνουμε να κρυώσει. Το συνδυάζουμε με την Hellmann's Real μαγιονέζα.
  2. Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε το κρέας και το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε υψηλή φωτιά.
  3. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger μαζί με pesto (βασιλικός, κουκουνάρι, παρμεζάνα, σκόρδο και ελαιόλαδο) και με το μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Γαρνίρουμε την τραγανή πανσέτα με το Hellmann’s Cream Cheese, τη μαγιονέζα βαλσάμικο, τα ψημένα ντοματίνια και τη λόλα.
+