Menu
+

Εκτέλεση

  • λευκή τεκίλα 60.0 γρ
  • μαστίχα Skinos 15.0 γρ
  • σιρόπι αγαύης 15.0 ml
  • Χυμός λεμονιού 20.0 γρ
  • Ασπράδι αυγού
  1. Εκτέλεση

    Χτυπάμε όλα τα συστατικά µε πάγο. Στη συνέχεια, σουρώνουμε τον πάγο δύο φορές και χτυπάμε ξανά τα συστατικά χωρίς πάγο, µε έναν αβγοδάρτηή µέσα σε μπλέντερ. Μεταφέρουµε το ποτό µας σε µια κούπα Lipton και γεµίζουµε µε τριµµένο πάγο.

    Για την εμβάπτιση του τσαγιού Lipton Peach & Tropical Mango χρειάζεται να μουλιάσουμε 4 πυραμίδες στη λευκή τεκίλα για 5 λεπτά.