+

Για τη Σάλτσα

Για τα Noodles Καρότου

  • Καρότα, μεγάλα 5 τεμ.
  • Κάσιους, ψημένα 100 γρ
  • Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 20 γρ
  1. Για τη Σάλτσα

    Συνδυάζουμε όλα τα συστατικά σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε, μέχρι να πάρουμε μια λεία και κρεμώδη σάλτσα.
  2. Για τα Noodles Καρότου

    Πλένουμε καλά τα καρότα, τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

    Χρησιμοποιώντας το spiral slicer, φτιάχνουμε ζυμαρικά από όλα τα καρότα.

    Τοποθετούμε όλα τα ζυμαρικά καρότων σε μια μπασίνα, στη συνέχεια ρίχνουμε την κρεμώδη σάλτσα των φιστικιών πάνω από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν

    Σερβίρουμε με ψητά Κάσιους (ή φιστίκια) και φρεσκοκομμένο κόλιανδρο.

+