Menu
+

Για τη Σάλτσα

  • Ανάλατο φυστικοβούτυρο 40.0 γρ
  • Πιπέρι καγιέν 5.0 γρ
  • Τζίντζερ ψιλοκομμένο 20.0 γρ
  • Χυμό λάιμ 20.0 γρ
  • Αλάτι

Για τα Noodles Καρότου

  • Καρότα, μεγάλα 5.0 τεμ.
  • Κάσιους, ψημένα 100.0 γρ
  • Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 20.0 γρ
  1. Για τη Σάλτσα

    Συνδυάζουμε όλα τα συστατικά σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε, μέχρι να πάρουμε μια λεία και κρεμώδη σάλτσα.
  2. Για τα Noodles Καρότου

    Πλένουμε καλά τα καρότα, τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

    Χρησιμοποιώντας το spiral slicer, φτιάχνουμε ζυμαρικά από όλα τα καρότα.

    Τοποθετούμε όλα τα ζυμαρικά καρότου σε μια μπασίνα, ρίχνουμε την κρεμώδη σάλτσα των φιστικιών πάνω από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν

    Σερβίρουμε με ψητά Κάσιους (ή φιστίκια) και φρεσκοκομμένο κόλιανδρο.