Pulled Pork Burger
Η γευστική και τεχνική ιδιαιτερότητα του pulled pork, δοσμένη μέσα από ένα λαχταριστό burger!

Συστατικά
Pulled Pork Burger
−
+
€0.0
Για το Dressing
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Καυτερή Πιπεριά με Tabasco® 570 ml
/γρ
5.0 γρ
0%

4
ΠΟΝΤΟΙ
Για τη Σαλάτα
Λευκό λάχανο
/γρ
10.0 γρ
0%
Κόκκινο λάχανο
/γρ
5.0 γρ
0%
Καρότο
/γρ
5.0 γρ
0%
Ξανθές σταφίδες
/γρ
5.0 γρ
0%
Πράσινο μήλο
/γρ
5.0 γρ
0%
Hellmann’s Real Μαγιονέζα 2 lt
/γρ
25.0 γρ
0%
.jpg)
Για το Burger
Χοιρινή ωμοπλάτη (μαγειρεμένη)
/γρ
125.0 γρ
0%
Κρεμμύδι
/γρ
15.0 γρ
0%
Για την Παρουσίαση
Ψωμάκι brioche
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Φύλλα μαϊντανού
/γρ
2.0 γρ
0%
/
Για το Dressing
Για τη Σαλάτα
-
Λευκό λάχανο 10.0 γρ
-
Κόκκινο λάχανο 5.0 γρ
-
Καρότο 5.0 γρ
-
Ξανθές σταφίδες 5.0 γρ
-
Πράσινο μήλο 5.0 γρ
Για το Burger
-
Χοιρινή ωμοπλάτη (μαγειρεμένη) 125.0 γρ
-
Κρεμμύδι 15.0 γρ
Για την Παρουσίαση
-
Ψωμάκι brioche 1.0 τεμ.
-
Φύλλα μαϊντανού 2.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Για dressing χρησιμοποιούμε την Hellmann’s Spicy Red Pepper με Tabasco. -
Για τη Σαλάτα
Φτιάχνουμε μια λαχανοσαλάτα από λεπτές φέτες λευκού και κόκκινου λάχανου, καρότο, μήλο και ξανθές σταφίδες. Ανακατεύουμε τη σαλάτα με την Hellmann's Real για γεύση. -
Για το Burger
Τηγανίζουμε σε ένα καυτό τηγάνι την προμαγειρεμένη χοιρινή ωμοπλάτη με κρεμμύδι. Χρησιμοποιούμε μια στρογγυλή φόρμα, για να διαμορφώσουμε το μαγειρεμένο κρέας σε μπιφτέκι. -
Για την Παρουσίαση
Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger με τη χοιρινή ωμοπλάτη και με τη λαχανοσαλάτα στην κορυφή του. Γαρνίρουμε με μαϊντανό και την Hellmann’s Spicy Red Bell Pepper με Tabasco.