+

Για το Dressing

Για τη Σαλάτα

Για το Burger

  • Χοιρινή ωμοπλάτη (μαγειρεμένη) 125 γρ
  • Κρεμμύδι 15 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Φύλλα μαϊντανού 2 γρ
  1. Για το Dressing

    Για dressing χρησιμοποιούμε την Hellmann’s Spicy Red Pepper με Tabasco.
  2. Για τη Σαλάτα

    Φτιάχνουμε μια λαχανοσαλάτα από λεπτές φέτες λευκού και κόκκινου λάχανου, καρότο, μήλο και ξανθές σταφίδες. Ανακατεύουμε τη σαλάτα με την Hellmann's Real για γεύση.
  3. Για το Burger

    Τηγανίζουμε σε ένα καυτό τηγάνι την προμαγειρεμένη χοιρινή ωμοπλάτη με κρεμμύδι. Χρησιμοποιούμε μια στρογγυλή φόρμα, για να διαμορφώσουμε το μαγειρεμένο κρέας σε μπιφτέκι.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger με τη χοιρινή ωμοπλάτη και με τη λαχανοσαλάτα στην κορυφή του. Γαρνίρουμε με μαϊντανό και την Hellmann’s Spicy Red Bell Pepper με Tabasco.
+