+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα εκτός από το νερό και το κορν φλάουρ. Αφού πάρει βράση τα αφήνουμε για 20’, ώστε να αρωματιστεί η σάλτσα. Σουρώνουμε για να φύγει το λεμονόχορτο και βάζουμε ξανά στη φωτιά προσθέτοντας το κορν φλάουρ αραιωμένο στο νερό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, μπλανσάρουμε τα φασολάκια για περίπου 2’-3’ και τα βάζουμε σε νερό με πάγο, ώστε να κρατήσουν το χρώμα τους. Τα κόβουμε σε στικς των 10 εκ. Σε ένα μεγάλο wok ή φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι φουντουκιού και αφού κάψει τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο, το τζίντζερ και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για περίπου 2’. Έπειτα ρίχνουμε τη σάλτσα και αφήνουμε να γλασάρει. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τα φύλλα δυόσμου και το φουντούκι.
+